​Kocaeli Sanayi Odası 4. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi, 12-13 Eylül 2023 tarihlerinde Kocael

21-03-2023

Kocaeli Sanayi Odası 4. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi, 12-13 Eylül 2023 tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. 2022 yılında üçüncü defa sektörü buluşturan Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi, 2023 yılında da uzman isimlerin yapacağı sunum ve konferanslarla sektörün gelişimine katkı sağlayacak ve sektör profesyonellerinin buluşma noktası olacak.   

 

Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisine İlgi Büyük

Kocaeli Sanayi Odası koordinatörlüğünde ve Chem Media/Artkim Group organizatörlüğüyle düzenlenen üçüncü sempozyum, sektör profesyonellerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. İki gün süren ve 2.000’in üzerinde ziyaretçinin katıldığı bu kapsamlı organizasyonda, Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıyan ‘Proses Emniyeti’, 5 oturum ve 26 sunumda tüm yönleriyle değerlendirildi. Proses güvenliğiyle ilgili yönetmelik, uygulama, teknik bilgi, Ar-Ge, ürün ve hizmetlerin sektörle paylaşıldığı sempozyum programında SEVESO III Direktifi, ATEX Direktifleri, Basınçlı Kaplar/Ekipmanlar, CLP Tüzüğü/SEA Yönetmeliği, REACH Tüzüğü/KKDİK Yönetmeliği ve Dijital Dönüşümün Proses Emniyetine Etkileri gibi konular çerçevesinde, sürekli korumayı sağlamak için alınması gereken önlemler tartışıldı.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yanı sıra 50’nin üzerinde sivil toplum kuruluşu ve sanayi şirketleri bu etkinliği destekledi.

 

Sergi ve Ticari Workshop Alanı Ziyaretçi Akınına Uğradı

Sektör paydaşlarının yer aldığı sergi alanında ise, yerli ve yabancı 40 firma yeni ürün ve teknolojilerini sergiledi. Ziyaretçi akınına uğrayan bu sergi alanında, firma temsilcileri ve ziyaretçiler bir araya geldi. Ayrıca, etkinlik süresince düzenlenen workshop programında birçok firma ve kurumdan temsilciler, gerçekleştirdikleri sunumlarla ziyaretçileri bilgilendirdi. Ziyaretçiler, etkinlik alanında yer alan 19 poster bildiriden de, proses emniyetine dair önemli detaylara ulaştı. 2 gün boyunca gerçekleştirilen VR gözlük ile sanal gerçeklik uygulamalarıyla da ziyaretçiler, “yangın söndürme, LOTO ve risk avı” senaryolarını ücretsiz olarak deneyimleme imkanı buldu.

 

4. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi Daha da Kapsamlı Olacak

Koordinatör Kocaeli Sanayi Odası ve organizatör Chem Media/Artkim Group önceki etkinliklerden elde edilen deneyimlerden de faydalanarak Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi’ni 2023 yılında daha da geliştirmek için kamu kuruluşları, bakanlıklar ve sanayi ile işbirliği içinde çalışmalarına devam ediyor.

 

Proses Emniyeti konusundaki tüm gelişmeleri ve teknolojileri uzman isimlerden öğrenmek, sergi ve workshop alanında da yerinde deneyimlemek için, 12-13 Eylül 2023 tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezinde, 4. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi’ni ziyaret etmelisiniz.

 

Sempozyum stantlı katılım ve sponsorlukları hakkında detaylı bilgiye 0 212 324 00 00 / 151 no’lu telefondan veya events@chemmedia.com.tr e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

 

0.0
Benzer Haberler: