Kocaeli Sanayi Odası 3. Proses Emniyeti Sempozyumu'nun Tarihi Ertelendi

06-10-2021
Değerli katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz,

5-6 Ekim 2021 tarihinde düzenlenmesi planlanan Kocaeli Sanayi Odası 3. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi, Covid-19 pandemi sürecinde vakaların yeniden artış göstermeye başlaması nedeniyle 10-11 Mayıs 2022 tarihine ertelenmiştir.


Sempozyum Düzenleme ve Bilim kurulu tavsiyeleri doğrultusunda, katılımcı ve ziyaretçiler için sağlık riski oluşturabileceği düşüncesinden hareketle bu erteleme kararının verilmesi kaçınılmaz olmuştur.

Emniyet ve güvenliğin ana fikir olduğu bu etkinlikte birincil öncelik, elbette insan sağlığıdır. Toplum sağlığı ve güvenliği için üzerimize düşeni yapmak ve enfeksiyonun potansiyel olarak yayılmasına izin vermemek, bu erteleme kararının verilmesine sebep olmuştur.

Kocaeli Sanayi Odası koordinatörlüğü ve Chem Media/Artkim Group organizasyonu ile düzenlenen bu etkinlik için çalışmalarımız kesintisiz olarak sürdürülmektedir. Değerli katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin anlayışları ve destekleri ile süreci yönetmeye, verimli, katılımı yüksek bir organizasyon hazırlığı yapmaya devam edeceğiz.


Saygılarımızla,
Kocaeli Sanayi Odası ve Chem Media/Artkim Group

0.0
Benzer Haberler: