3. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi Odak Grup Toplantısı Gerçekleştirildi

07-10-2021

10-11 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kocaeli Sanayi Odası 3. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi’nin bilimsel alt yapı hazırlıkları için Odak Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Teknik detayların ele alındığı toplantıda aynı zamanda bir sonraki toplantı tarihi de kararlaştırıldı. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden sempozyum Kocaeli Sanayi Odası koordinatörlüğünde Chem Medya organizatörlüğünde Bilişim Vadisi’nde düzenlenecek.

SEVESO III Direktifi, ATEX Direktifi, Basınçlı Kaplar/Ekipmanlar, CLP Tüzüğü/SEA Yönetmeliği, REACH Tüzüğü/KKDİK Yönetmeliği ve Sanayide Dijital Dönüşümün Proses Emniyetine Etkileri konularının ele alınacağı 3. Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi Turkchem TV YouTube kanalında canlı yayınlanacak ve serginin girişleri sanal ortamda bir ay süreyle devam edecek.

Özellikle tehlikeli maddeler bulunduran kuruluşlarda, büyük endüstriyel kazaları önlemek ve muhtemel kazaların insanlara ve çevreye olan zararlarını en aza indirmek için yapılması gerekenler, sektörün önde gelen uzmanları tarafından ele alınacak. Aynı zamanda ulusal ve uluslararası mevzuat yapıcılar, denetçiler, sektör çalışanları, akademisyenler, ürün/hizmet geliştiriciler ve belgelendirme kuruluşları da bilgi ve birikimlerini sunum ve panellerle katılımcılara aktaracaklar.

Bunların yanında etkili ve sürekli korumayı sağlamak için alınması gereken önlemler ile ilgili yönetmelik, uygulama, teknik bilgi, Ar-Ge, ürün ve hizmetler de sektöre aktarılacak.

Tüm bunların doğrultusunda ürün/hizmet/danışmanlık sunan firmalar ile ziyaretçileri bir araya getirecek sempozyum, yeni ürün ve teknolojiler hakkında bilgi almaya, yeni iş bağlantıları kurmaya ve potansiyel müşterileri bir araya getirmeye olanak sağlayacak.

0.0
Benzer Haberler: