KSO

Kocaeli Sanayi Odası, Türkiye’nin 11. Sanayi Odası olarak faaliyetlerine 22 Haziran 1989 yılında 457 sanayi kuruluşuna, 6 çalışanı ile hizmet vererek başlamıştır. Kısa sürede gelişimini tamamlayan KSO, 1995 yılında Kocaeli Fuarı’nın içerisinde hizmet verdiği çağdaş binasına taşınmıştır.  

Bugün ise dünyadaki gelişmelere adapte olmuş bir kurum olarak 35 çalışanı ile 3000’i aşkın sanayi kuruluşuna İzmit Merkez, Çayırova, Gebze ve İMES OSB’deki ofisleri ile hizmet vermektedir. Kocaeli Sanayi Odası; yasalardan gelen üyelik ve belge hizmetlerinin yanı sıra üyelerinin ihtiyaçları ve önerileri doğrultusunda eğitim ve seminer organizasyonları, devlet destekli proje geliştirme ve yürütme, araştırma ve kamuoyu yaratma çalışmaları, uluslararası ilişkiler etkinlikleri, ödül ve fuar organizasyonları, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi iş geliştirme faaliyetlerini yürütmektedir. 

“Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri, Sektörel Performans Ödül Organizasyonu, Sanayi ve Teknoloji Fuarı (SANTEK Fuarı) ve Proses Emniyeti Sempozyumu” gelenekselleşen ve marka değeri giderek artan etkinliklerinin başında gelmektedir.




KSO

KOCAELİ SANAYİ ODASI

Fuar İçi 41040

İzmit / KOCAELİ

Tel: (262) 315 80 00
Faks: (262) 321 90 70

E-Posta:  prosesemniyeti@kosano.org.tr