Kocaeli Sanayi Odası 3. Proses Emniyeti Sempozyumu'nun Tarihi Ertelendi

Kocaeli Sanayi Odası 3. Proses Emniyeti Sempozyumu’nun Tarihi Ertelendi

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 koronavirüs salgını nedeniyle Kocaeli Sanayi Odası koordinatörlüğü, Chem Media Events organizatörlüğünde düzenlenecek olan 3. Proses Emniyeti Sempozyumu; katılımcıların, ziyaretçilerin ve yürütme kurulu üyelerinin ortak değerlendirmesi sonucunda 2-3 Haziran 2020 tarihinden, 17-18 Kasım 2020 tarihine ertelenmiştir.

Amaç, Güvenli Üretim ve Çevreyi Korumak

Türkiye’deki ekonomik faaliyetlerde sanayinin payının büyüklüğü ve Kocaeli’nin bu payda yüzde 51’e sahip olmasından dolayı ağır ve tehlikeli sektörlere ev sahipliği yapan ilde, sanayi faaliyetlerinin başladığı dönemlerden itibaren çalışan, bölgede yerleşim sürenler ve çevrenin korunması için önemli ölçüde önlemler alınmaktadır. Tüm bu vizyon doğrultusunda; Kocaeli Sanayi Odası koordinatörlüğü, Chem Media Events organizatörlüğünde Bilişim Vadisi’nde düzenlenecek olan 3. Proses Emniyeti Sempozyumu; bölgedeki sanayi kuruluşlarının gelişmesi, sürdürülebilir, sağlıklı üretimin gerçekleşmesi ayrıca üretim esnasında riskleri en aza indirmek amacıyla düzenlenmektedir.

3. Proses Emniyeti Sempozyumunda; SEVESO III Direktifi, ATEX Direktifi, Basınçlı Kaplar/Ekipmanlar, CLP Tüzüğü/SEA Yönetmeliği, REACH Tüzüğü/KKDİK Yönetmeliği ve Sanayide Dijital Dönüşümün Proses Emniyetine Etkileri üzerinde durulacak. Akademisyenler, sektör profesyonelleri, ulusal ve uluslararası mevzuat yapıcılar, denetçiler ve belgelendirme kuruluşları gerçekleşecek panellerle ve sunumlarla Proses Emniyetine dair en güncel ve en önemli konuları katılımcılarla paylaşacak.



Detaylı Bilgi için: www.prosesemniyeti.org
Sempozyum ve bildiri sunmak için Kocaeli Sanayi Odası ile irtibata geçebilirsiniz.
İrtibat: prosesemniyeti@kosano.org.tr / 0262 315 80 56
Sponsorluk ve Sergi Alanı Stand Satışı için Chem Media satış ekibi ile irtibata geçebilirsiniz.
İrtibat: events@chemmedia.com.tr 0212 324 00 00/151

Benzer Haberler: