3. Proses Emniyeti Sempozyumu 2020 Çalışmalarına Start Verildi

“KOCAELİ SANAYİ ODASI 3. PROSES EMNİYETİ SEMPOZYUMU” Kocaeli Sanayi Odası koordinatörlüğünde Chem Media/Artkim Group organizasyonu ile 2-3 Haziran 2020 tarihleri arasında Bilişim Vadisi Gebze/Kocaeli’nde düzenlenecektir. 

Sempozyum SEVESO çatısı altında; ATEX, Basınçlı Kaplar, REACH ve Endüstride Dijital Dönüşümün Proses Emniyetine Etkisini çerçeve edinecek olup, ulusal ve uluslararası mevzuat yapıcılar, denetçiler, sektör çalışanları, akademisyenler, ürün/hizmet geliştiriciler ve belgelendirme kuruluşlarının bilgi ve birikimlerini sunum ve panellerle dinleyicilere aktaracaktır. 

Sempozyumun sergi alanında ise bu çerçevede ürün/hizmet/danışmanlık sunan firmalar ile sempozyum ziyaretçileri bir araya gelerek iş fırsatlarının oluşmasına olanak sağlanacaktır.
Türkiye’deki Kimya Sanayi’nin %27’sine sahip Kocaeli’de faaliyet gösteren kuruluşların meslek örgütü Kocaeli Sanayi Odası ve Kimya Sanayi Sektörüne 13 Fuar, 6 Dergi, Haber Portalı gibi sektörel hizmet veren Chem Media/Artkim Group gücü ve işbirliği ile organize edilecek sempozyumda; tehlikeli maddeler bulunduran kuruluşlarda, büyük endüstriyel kazaların önlenmesi ve muhtemel kazaların insanlara ve çevreye olan zararlarının en aza indirilmesi amacıyla, yüksek seviyede, etkili ve sürekli korumayı sağlamak için alınması gerekli önlemler ile ilgili yönetmelik, uygulama, teknik bilgi, Ar-Ge, ürün ve hizmetlerin sektöre aktarılması hedeflenmektedir.

www.prosesemniyeti.kosano.org.tr

Sempozyum ve bildiri sunmak için Kocaeli Sanayi Odası ile irtibata geçebilirsiniz.
İrtibat: prosesemniyeti@kosano.org.tr / 0262 315 80 56

Sponsorluk ve Sergi Alanı Stand Satışı için Chem Media satış ekibi ile irtibata geçebilirsiniz.
İrtibat: events@chemmedia.com.tr 0212 324 00 00/151

Benzer Haberler: